• Imprimeix

Exposició 'Mou-te amb salut, envolta't de seguretat'

Els Mossos i el Consorci de Salut i Social de Catalunya inicien un projecte pioner per a la seguretat de les persones grans

01/03/2018 12:03
Projecte pioner per a la seguretat de les persones grans

Per primer cop, els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona i el Consorci de Salut i Social de Catalunya promouen una exposició itinerant amb consells de seguretat adreçats a les persones d’edat avançada i també al seu entorn familiar. L’objectiu és conscienciar de la importància de prendre mesures de precaució i hàbits d’autoprotecció davant diferents situacions de la vida quotidiana per evitar ser víctima d’algun delicte o patir accidents domèstics. També mostren hàbits saludables per gaudir del millor estat de salut possible.

L'exposició 'Mou-te amb salut, envoltat' de seguretat', inaugurada a Nou Barris, s'estendrà a altres equipaments de gent gran, centres d'atenció primària, biblioteques i mercats municipals de tot Barcelona. S’hi exposaran plafons informatius amb informació molt visual i pràctica sobre com actuar i desenvolupar-se en la vida diària amb el màxim de garanties de seguretat possibles.

Una de cada deu persones que han patit algun delicte a Barcelona té més de 65 anys anys, la majoria furts.