• Imprimeix

Àrea d'informació i comunicació

Qui som

L’Àrea d’Informació i Comunicació (AIC) va néixer el 1994 després dels grans incendis forestals que van afectar aquell estiu bona part dels boscos catalans. Arran d’aquells incendis, va sorgir la necessitat de gestionar la comunicació i l’atenció als mitjans en aquests tipus de serveis per tal de poder arribar a la població i difondre els consells de seguretat.

L’AIC, que dona servei a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), informa i dona resposta a les peticions i necessitats dels mitjans de comunicació en les emergències en les quals treballen els Bombers de la Generalitat.

Què fem

  • Informar dels serveis realitzats pels Bombers de la Generalitat a través de l’atenció telefònica, les notes de premsa i del perfil a twitter @bomberscat.
  • Donar resposta a les sol·licituds d’informació i peticions derivades de la mateixa activitat de les emergències i de la DGPEIS.
  • Desplaçar-se, en cas de necessitat, al lloc de l’emergència.
  • Difondre imatges enregistrades i editades per l’Equip d’Enregistrament d’Imatges (EEI) de la DGPEIS als mitjans de comunicació, a través de diferents canals com el perfil de twitter @bomberscat o el canal YouTube de Bombers de la Generalitat.

On som

L’AIC té l’oficina a la Sala Central de Bombers de la DGPEIS

Avinguda Serragalliners, 112 (Cerdanyola del Vallès)

Horaris

Laborables: de 7 h a 22 h

Caps de setmana i festius: de 10 h a 20 h

Nits: localitzables a través de la Sala Central de Bombers (quan no hi ha presència física a l’oficina)

Contacte

premsa.bombers@gencat.cat

Data d'actualització:  10.07.2018