• Imprimeix

Què cal fer per visitar-nos

Cal sol·licitar la visita al parc de bombers corresponent al municipi de l'escola a través del formulari que hi ha en aquesta pàgina. Posteriorment el cap de parc de bombers es posarà en contacte amb la persona responsable del grup per confirmar la data de la visita.

Per accedir al formulari de sol·licitud, cal fer un clic a la casella d'Accepto les condicions.

Si la vostra escola es troba en el municipi de Barcelona, us heu de dirigir als Bombers de Barcelona.


Atesa la situació de risc d'incendi forestal durant els mesos d'estiu, no podem garantir les visites en aquest període. Per tant, d'1 de juny a 30 de setembre no és possible visitar els parcs de bombers.

Per treure el màxim profit de la visita i poder realitzar-la en condicions segures, els grups han de ser de 30 alumnes com a màxim.

La visita al parc de bombers requerirà la presència de dos docents com a mínim per cada grup d'alumnes, que han de vetllar pel seu ordre i control durant l'estada al parc.

Si durant la visita els bombers han de sortir per atendre alguna emergència, el personal docent s'ha de responsabilitzar perquè l'alumnat romangui en un lloc segur mentre surten els camions. En alguns casos, això pot significar la finalització de la visita.

És molt recomanable portar les enganxines que es proposen a la web, que us podeu descarregar, perquè els nens i nenes portin el seu nom ben visible. Això ajuda molt el bomber o bombera que us acompanyarà al llarg de la visita.

També es pot descarregar el carnet de bomber; en aquest cas cal que cadascú porti una fotografia per enganxar-la al carnet. Quan s'acabi la visita, el bomber o bombera que hagi dirigit la visita el podrà signar i entregar-lo a cada participant.

S'autoritza Bombers de la Generalitat de Catalunya a utilitzar imatges o qualsevol altre material audiovisual, de la visita realitzada al parc de bombers, i que poden ser publicades en la web de Bombers amb possibilitat de descàrrega i en documents formatius i informatius de Bombers, o utilitzar-lo posteriorment en tasques de divulgació.

Bombers de la Generalitat declina tota responsabilitat per qualsevol dany que es pugui produir als components del grup en el decurs de la visita a les instal·lacions al parc. El responsable del grup ha vetllar pels participants i el compliment de les indicacions dels bombers.