• Imprimeix

Qüestionari d'avaluació

*
*
*
*
*
*

A més del qüestionari que acabeu d'emplenar, si voleu enviar-nos algun document o arxiu que us hagi servit per treballar la visita i el voleu compartir, ens ajudareu a enriquir els continguts d'aquesta web i a fer-la més útil.

Envieu l'arxiu o document a la bústia: prevencioincendis@gencat.cat

*Trameses d'informació i inscripcions del Gencat


Informació bàsica sobre protecció de dades


Identificació del tractament: “Trameses d'informació i inscripcions del gencat”

Responsable del tractament: Direcció General d’Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.

Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos

Legitimació: consentiment de la persona interessada.

Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.

Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència.

Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.