• Imprimeix

Exposició itinerant

Presentació

La Direcció General de Protecció Civil posa a l'abast dels ens locals de Catalunya una nova eina de sensibilització sobre protecció civil i autoprotecció de la ciutadania. Es tracta d’una exposició que té per objectiu donar a conèixer a la població els riscos existents a Catalunya i les mesures de prevenció i protecció que cal seguir en cas d'emergència.

Aquesta exposició, pensada com un material de suport per utilitzar en jornades formatives, conferències i fires, està formada per un seguit de plafons, cada un dels quals tracta un tipus de risc, amb els consells d’autoprotecció corresponents abans, durant i després de l’emergència. L’exposició es pot adaptar a diferents entorns, és còmoda de transportar i muntar, i representa tots els riscos que afecten el territori català.

Aquest material de suport té caràcter itinerant i podrà ser sol·licitat per a qualsevol ens municipal o entitat que tingui prevista una activitat educativa relacionada amb la temàtica de la mostra mòbil.

foto detall primers plafons

Descripció tècnica

L'exposició itinerant consta de 24 panells tipus roll-up de mida 85x200 cm. 

Els panells estan empaquetats cada un en un tub molt manejable de 10x10x90 cm. El pes aproximat de cada tub és de 2kg.

Cada bossa té una mida de 20x20x90 cm i té un pes aproximat de 12 kg.

Tots els elements es suporten per si mateixos.

foto plafo titol

Requisits bàsics

- Per exposar els 24 panells, cal disposar d’un espai sota cobert d'aproximadament 100 m

- Els materials es transporten fàcilment en qualsevol cotxe particular.

- No cal disposar de cap punt de corrent.

- No incorpora la il·luminació.

Aquest material s’ha de recollir i retornar a les dependències de la Direcció General de Protecció Civil, al carrer Diputació, 355 de Barcelona.

imatge plafó

Difusió i cessió

L’exposició és a l'abast de tots els municipis, consells comarcals i altres entitats que planegin dur a terme una acció divulgativa sobre la protecció civil.

Com sol·licitar la mostra mòbil:

  • La cessió de la mostra és gratuïta.
  • El muntatge i desmuntatge va a càrrec de l'ens o entitat que sol·licita l’exposició, i també el transport de recollida i retorn.
  • L’ens o entitat sol·licitant s’ha de fer càrrec de conservar correctament el material i n’ha d’assumir la reparació en cas de danys.
  • La durada de la cessió no pot excedir d’un mes.
  • Per conèixer la disponibilitat de l’exposició en el calendari i les condicions de cessió, cal trametre un correu electrònic a l’adreça sensibilització.protecciocivil@gencat.cat.
  • En el termini màxim d’una setmana, es rebrà per correu electrònic la resposta a la sol·licitud.

 

 Els criteris d’assignació de la mostra mòbil són:

  • Per ordre d’arribada de les peticions.
  • Segons disponibilitat del calendari.
foto plafons
Data d'actualització:  21.09.2018