• Imprimeix

Formulari Gaudim d'un bany segur

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Sol·licitud de suport a una acció de sensibilització

En el marc de la campanya de sensibilització "Gaudim d'un bany segur", des de l’Àmbit de Sensibilització de la Direcció General de Protecció Civil disposem de material divulgatiu (ventalls, cartells, contes i polseres identificatives per a nens i nenes) amb l’objectiu de fer difusió dels consells de prevenció i protecció que cal tenir en compte quan anem a la platja. El material està adreçat a la població en general i al públic infantil.

Si el vostre ajuntament o entitat teniu previst dur a terme activitats o accions de sensibilització sobre la seguretat a la platja i desitgeu que us donem suport, només cal que ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

La data límit per fer les sol·licituds és l'17 de juliol de 2017.

Trameses d'informació i inscripcions del Gencat

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: “Trameses d'informació i inscripcions del gencat”
Responsable del tractament: Direcció General d’Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.