• Imprimeix

Formulari Gaudim d'un bany segur

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Sol·licitud de suport a una acció de sensibilització

En el marc de la campanya de sensibilització "Gaudim d'un bany segur", des de l’Àmbit de Sensibilització de la Direcció General de Protecció Civil disposem de material divulgatiu (ventalls, cartells, contes i polseres identificatives per a nens i nenes) amb l’objectiu de fer difusió dels consells de prevenció i protecció que cal tenir en compte quan anem a la platja. El material està adreçat a la població en general i al públic infantil.

Si el vostre ajuntament o entitat teniu previst dur a terme activitats o accions de sensibilització sobre la seguretat a la platja i desitgeu que us donem suport, només cal que ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.

La data límit per fer les sol·licituds és l'17 de juliol de 2017.

Protecció de dades: D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i amb l'Ordre INT/173/2015, de 29 de maig, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en els fitxers “Trameses d’informació i inscripcions del Gencat”, de la Direcció General d’Atenció Ciutadana del Departament de la Presidència, i “Directori Institucional del Departament d’Interior”, la finalitat del qual és gestionar i mantenir les relacions institucionals i protocol·làries del conseller i del Departament d’Interior. Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant la vostra sol·licitud, juntament amb la còpia del DNI, al carrer Diputació 353-355, 08009 Barcelona.