• Imprimeix

Revetlla a l'escola

A foc lent és una obra de teatre pensada i recomanada per a alumnes de 5è i 6è de primària i d'ESO. S'emmarca dins la sessió informativa que la Direcció General de Protecció Civil porta a terme a les escoles amb la campanya "Revetlles amb precaució”

Imatge de l'obra de teatre A Foc lent protagonitzada pels actors de Milnotes Teatre.

A foc lent és una obra de teatre pensada per a joves de cicle superior d'educació primària i d'educació secundària amb l'objectiu de fer conèixer quins són els consells que s'han de seguir per manipular material pirotècnic i per gaudir d'una revetlla amb seguretat. Dins la campanya “Revetlles amb precaució” que la Direcció General de Protecció Civil du a terme a les escoles, aquesta peça teatral es representa en el marc de les sessions informatives que s’organitzen als diferents centres educatius del territori català.

L'obra de teatre té una durada aproximada de 20 minuts i, quan finalitza, s'obre un torn de preguntes on s'interactua amb els alumnes i es treballen els punts clau de la campanya (quines classes de petards hi ha al mercat, per a quines edats estan recomanats, com actuar davant d'una ferida per petard, etc.). En acabat, i si el centre ho permet, una colla de diables fa una demostració de com s'han de llançar els petards amb seguretat. 

 

foto milnotes
Data d'actualització:  21.06.2018