• Imprimeix

Manteniu-vos informats abans i durant l'emergència

Abans de l’emergència

Cada situació d’emergència té unes característiques especials: calen actuacions específiques perquè el risc que podem patir sigui el menys greu possible, per això és molt important que conegueu bé situacions de risc que poden causar una emergència (desastres naturals, accidents industrials, etc.), quines són les seves característiques i com heu d’actuar si es produeix.

A la pàgina "Què cal fer en cas d'emergència? Consells per a l'autoprotecció" trobareu tots els riscos que es donen a Catalunya classificats en tres tipus: riscos naturals, riscos tecnològics i altres riscos. Llegiu atentament les seves característiques i les mesures d’autoprotecció que heu de prendre per aconseguir estar ben informats i ben preparats en cas que es doni l’emergència.

 

Informa't sobre els riscos

Informa't sobre els riscos

Durant l’emergència

En cas d’emergència és molt important mantenir la calma per evitar actuar amb precipitació. Cal seguir les informacions de les autoritats a través dels diferents mitjans de comunicació i informació a la població:

 

  • A través de les xarxes socials com el Twitter de protecció civil @emergenciescat , on s’anirà donant informació puntual i actualitzada al moment.
  • A través d’aquesta pàgina web o d’altres webs institucionals, on s’anirà actualitzant la informació.
  • A través de la ràdio i la televisió, on us aniran informant de l’evolució de la situació i de què cal fer en cada moment.

 

Per això és molt important tenir a casa una ràdio portàtil i piles de recanvi per als casos en què tingueu problemes de subministrament elèctric.

Informa't durant l'emergència

Informa't durant l'emergència

Data d'actualització:  16.10.2017