• Imprimeix

Contes i còmics

       

Contes

En Risquet, la mascota de protecció civil, dona consells de protecció civil als nens i nenes. A continuació disposeu d'alguns recursos que us poden ajudar a treballar aquests consells amb ells. 

 

Conte En Risquet va a la neu

El conte En Risquet va a la neu ajuda els nens i nenes a conèixer quins són els consells que han de seguir en cas de nevades. Actualment es disposa del conte en català i castellà. 

 

Conte En Risquet va a la platja

El conte En Risquet va la platja ajuda els nens i nenes a conèixer quins són els consells que han de seguir per tenir un bany segur. Actualment es disposa de la versió català-anglès i de la versió català-castellà del conte. 

 

Consulteu també els consells de protecció civil a: Consells per a nens i nenes

Podeu trobar més informació a: http://interior.gencat.cat/webinfantil

Còmics

Campanya Revetlles amb precaució

Cada any, abans de la revetlla de Sant Joan i durant l’estiu, Protecció Civil porta a terme la campanya Revetlles amb precaució, que té per objectiu minimitzar els riscos per a les persones i el medi natural que comporta l’ús de material pirotècnic, les fogueres i les celebracions de revetlles i altres festes populars i tradicionals de Catalunya.

Els còmics d'en Pau, l'Arnau i l'Anna descobreixen als joves quins són els consells que han de seguir per a gaudir d'una revetlla segura. Hi ha tres volums disponibles dels còmics que us podeu descarregar:

Quina Revetlla! (volum I)

Terra de foc (volum II)

Una revetlla al poble (volum III)

 

Consulteu també els consells sobre revetlles a: Consells per a nens i nenes 

Podeu trobar més informació sobre la campanya a: http://interior.gencat.cat/revetlles

Data d'actualització:  10.12.2018