• Imprimeix

Formulari de comunicació de manifestació o concentració: persona jurídica

  • Formulari de comunicació de manifestació o concentració: persona jurídica

    V0679–V0609
  • D’acord amb el que disposa l’article 8 de la Llei orgànica 9/1983, de 5 de juliol, reguladora del dret de reunió, el termini per presentar l’escrit de comunicació de concentracions o manifestacions és de deu dies, com a mínim, i trenta com a màxim. Si hi concorren causes extraordinàries i greus que justifiquin la urgència de la celebració d’una concentració o manifestació, l’escrit de comunicació es pot presentar amb una antelació mínima de vint-i-quatre hores.
  • Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Dades de l'entitat organitzadora


Dades de la persona física que representa l'entitat


Dades de la manifestació o concentració

Punt de concentració o itinerari de la manifestació


Dates


Motius d'urgència

CONSELL PRÀCTIC: Esteu a punt d'enviar les dades. Si premeu el botó Enviar i es genera una pàgina d'error, no torneu al formulari fent clic a "Tornar a la plana anterior" perquè perdreu les dades que havíeu introduït; en lloc d'això, [1] torneu al formulari amb el botó per anar enrere del navegador (Mozilla, Chrome, versió 10 o superior de l'Explorer) i [2] actualitzeu la capsa on apareix el codi captcha per obtenir-ne un de nou.

  • 1. D’acord amb el que disposa l’article 4.2 de la LO 9/1983, de 15 de juliol, reguladora del dret de reunió, del bon ordre de les reunions i manifestacions, en són responsables els organitzadors, que hauran d’adoptar les mesures adequades per al desenvolupament correcte d'aquestes.

Informació bàsica sobre protecció de dades


Identificació del tractament: "Comunicació del dret de reunió i manifestació"
Responsable del tractament: Direcció General d’Administració de Seguretat
Finalitat del tractament: Gestionar les comunicacions de reunions i manifestacions que es tramiten des de la Direcció General d’Administració de Seguretat
Legitimació: Compliment d’una obligació legal i exercici de poders públics. Llei orgànica 9/1983, de 15 de juliol, reguladora del dret de reunió i Llei orgànica 4/2015, de 30 de març, de protecció de la seguretat ciutadana
Destinataris: Persones físiques i representants legals dels organitzadors de reunions o manifestacions. Les dades poden ser cedides, d’acord amb la normativa, a institucions i organismes públics amb competències en l’àmbit de la seguretat pública, a forces i cossos de seguretat, al Ministeri Fiscal, als jutges i tribunals i al Síndic de Greuges. No es preveuen cessions de dades a tercers països.
Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat davant el responsable del tractament.
Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades, podeu accedir a la pàgina Protecció de dades del web del Departament d’Interior.