• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Manresa que volia llogar un pis ocupat

Torna
Diumenge, 19 de març de 2017
· El detingut havia canviat el pany del pis i es disposava a llogar-lo per 450 euros
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous, un home, de 21 anys d'edat, de nacionalitat marroquina i veí de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de danys i estafa.
 
El passat dimecres els mossos van rebre l'avís per uns aldarulls a l'entrada d'un edifici del carrer Mestre Albagés de Manresa (Bages). Segons la informació, unes persones volien forçar la portada de l'entrada i, en veure's descoberts, van ordenar als veïns que els obrissin la porta.
 
Una patrulla es va adreçar al lloc i va identificar una persona que, segons va manifestar, estava al lloc perquè li anaven a llogar un pis en aquella comunitat previ pagament de 450 €. El jove que l'acompanyava, i que li havia ofert el lloguer, va fugir corrent abans que arribés la policia.
 
Els agents van trobar la porta de l'edifici danyada i, acompanyats pels veïns, van accedir a l'interior del bloc de pisos. Després de revisar totes les portes de la comunitat van comprovar que un pis dels baixos, propietat d'una entitat bancària, presentava marques de forçament i el pany canviat.
 
Tot apuntava que es tractava d'un cas d'ocupació d'un pis per oferir-lo en lloguer i aconseguir un benefici econòmic.
 
Els investigadors van aconseguir esbrinar la identitat de l'autor dels fets i el van detenir el passat dijous, al carrer Alcalde Armengou de Manresa, com a presumpte autor d'un delicte de danys i estafa.
 
El detingut, que té antecedents, va passar divendres a disposició judicial davant el jutjat de guàrdia en funcions d'instrucció de Manresa.
 
 
Àrea de Comunicació
Manresa, 19 de març de 2017