• Imprimeix

Diumenge, Sant Jordi i la CX Cursa Bombers de Lleida

Torna
Dijous, 20 d'abril de 2017
 
 
  • Enguany se celebra la setena edició de la CX Cursa Bombers Lleida que aplegarà més de 3.000 participants

 

  • La prova esportiva està organitzada per l’Associació Cultural Recreativa dels Bombers de Lleida

 

  • Dissabte tindran lloc les curses infantils i el parc infantil “Lo Marraquet Bomber”
 
 
Diumenge, 23 d’abril, tindrà lloc la nova edició, i ja en van set, de la CX Cursa Bombers de Lleida. Com cada any, la cursa, organitzada per l’Associació Cultural Recreativa dels Bombers de Lleida, tindrà dues cites; la cursa de 10 quilòmetres, que començarà a les 10.00 hores i la de 5 quilòmetres, que té prevista l’hora de sortida a les 10.20 hores.
 
Ambdues proves tindran la sortida i la meta d’arribada als Camps Elisis i transcorreran pels principals carrers de la capital del Segrià. Es tracta de carrers amplis i plans que passaran pels principals llocs d’interès de la ciutat.
 
Els participants a la cursa de 10 quilòmetres s’organitzaran en 7 calaixos de sortida i es dividiran en 5 categories, tant femenines com masculines: l’absoluta, la de veterans, la dels bombers, la d’equips i la de les persones que corrin en cadira de rodes. A la cursa de 5 quilòmetres només es farà la classificació general, femenina i masculina, i la sortida no es distribuirà en calaixos
 
Els bombers amenitzaran la cita esportiva amb una cursa d’exhibició. En total, es preveu que hi prenguin part 7 equips de 4 membres que corrin amb l’Equip de Protecció Individual (EPI) i els equips d’aire a l’esquena. Aquesta prova no tindrà caràcter competitiu.
 
Hi ha prevista la participació de gairebé 3.000 participants; més de 2.200 corredors i corredores per la cursa de diumenge i gairebé 800 per la infantil.
 
 
 
Curses infantils i parc infantil “Lo Marraquet Bomber”
 
Dissabte 22 d’abril, a partir de les 10.00 hores, el protagonisme serà per als més petits ja que se celebraran les Curses Infantils de Lleida. Tindran lloc en un circuit tancat, a les pistes d’atletisme de les Basses d’Alpicat.
 
A més, també podran gaudir del parc infantil Lo Marraquet Bomber, un conjunt d’activitats lúdiques i recreatives, que serà d’accés gratuït pels inscrits a les curses infantils.
 
 
Break, el concurs i trobada de batucades de Lleida
 
En el marc de la CX Cursa de Bombers de Lleida, diumenge tindrà lloc també Break, la cinquena edició del concurs i trobada de batucades i percussió de Lleida. Enguany concursaran 10 grups, en les modalitats de competitiva “Concurs” i no competitiva “Trobada” que, a més, participaran de la festa i animaran els corredors i els espectadors.
 
 
 
Cerdanyola del Vallès, 20 d’abril de 2017