• Imprimeix

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l'incendi a una indústria de tractament d'asfalt de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

Torna
Dimarts, 16 de maig de 2017
Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que afecta una indústria de tractament d’asfalt situada al polígon Can Calopa de Sant Cugat del Vallès, al número 12 del carrer del Ter.
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 03.51 hores de la matinada, s’ha propagat ràpidament i ha afectat totalment una nau d'una sola planta d’uns 4.000 m2. A més, ha cedit una part de la coberta. Les naus del costat, que estan desallotjades, no han resultat afectades. Els efectius dels Bombers han pogut sectoritzar la zona i evitar la propagació del foc a aquestes naus properes. A hores d’ara, les tasques dels bombers es concentren en acabar d’extingir els punts actius que encara hi ha a l’interior de la nau.
 
En les tasques d’extinció treballen 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat. A més, també s'han desplaçat al lloc efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.
 
En el moment de l’incendi no hi havia activitat a la indústria afectada i no ha calgut evacuar a ningú. Tampoc no hi ha hagut persones ferides.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 16 de maig de 2017
08.25 hores