• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra recuperen una cadira de rodes elèctrica sostreta a un home de 85 anys a Sant Cugat del Vallès

Torna
Dissabte, 15 de juliol de 2017
· La víctima, que anava acompanyada de la seva filla, va deixar la cadira estacionada al carrer per entrar a l’interior d’un restaurant
 
· El agents van localitzar la parella que va sostreure la cadira, la qual va quedar investigada per un delicte de furt
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) han denunciat un home de 34 anys, veí de Montcada i Reixac, de nacionalitat portuguesa, i una dona de 34 anys, veïna de Cerdanyola del Vallès, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de furt ja que van emportar-se una cadira de rodes que es trobava estacionada al carrer, davant de la porta d´un restaurant.
 
Els fets van passar el 5 de juliol pels volts de les 13:50 hores, quan una senyora acompanyada del seu pare de 85 anys que es desplaça amb cadira de rodes elèctrica valorada en 3.000€ va entrar a un restaurant de la localitat i van deixar la cadira estacionada a la porta. Poc després, una furgoneta va aturar-se tot just davant del restaurant i va baixar una dona que va estar observant la cadira i l’entorn fins que finalment se la va endur.
 
Els agents van localitzar el dia 7 de juliol la furgoneta i als presumptes autors del furt. Aquests van manifestar que es dedicaven a recollir ferralla i van pensar que aquella cadira estava per llençar com a brossa. L’home i la dona van quedar investigats per un delicte de furt i van ser citat per un judici ràpid. El mateix dia, gràcies a la celeritat dels agents, es va aconseguir realitzar el lliurament de la cadira al propietari.
 
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 15 de juliol de 2017