• Imprimeix

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 4 al 6 d'agost

Torna
Diumenge, 06 d'agost de 2017
El Servei Català de Trànsit informa que, des de les 15.00 h de divendres 4 d’agost fins a les 20.00 h d’avui diumenge 6, no s’ha registrat cap sinistre viari mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
Pel que fa a la mobilitat d’aquesta tarda de diumenge, de retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona només s’han registrat cues a la N-340 al Vendrell i a l’Arboç, on s’ha produït un accident, i a la C-31 i a la C-65 a Santa Cristina d’Aro. D’altra banda, també hi ha hagut aturades tant a l’AP-7 com a la N-II a la Jonquera en sentit França.
 
A més, a la C-16 un accident a l’altura de Berga ha obligat a tallar la via en sentit sud i a fer desviaments per l’interior de la població i això ha ocasionat retencions en un tram de fins a 6 km.
 
Algunes d’aquestes afectacions encara es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les retencions de la tornada d’avui, s’han habilitat mesures especials a la C-31 a Castell-Platja d’Aro, a la C-65 a Cassà de la Selva i a la C-14 i a la N-240 a la Riba.
 
D’altra banda cal destacar que des de la matinada unes esllavissades que s’han produït a la L-510 a Alins obliguen a fer pas alternatiu en aquesta via i que aquesta tarda, a causa d’un incendi forestal, la carretera L-512 ha estat tallada a Artesa de Segre i es feien desviaments per la C-1412b.
 
Al matí, hi ha hagut restriccions de trànsit a la N-260 a Planoles per un accident en què s’han vist implicats una moto i dos cotxes i que, segons el SEM, ha fet dos ferits greus.
 
Afectacions viàries de la resta de cap de setmana
 
Ahir dissabte al matí es van registrar diversos trams de retencions de mobilitat de sortida del cap de setmana, sobretot a l’AP-7 i a les vies que donen accés a les zones costaneres. El tram més destacat de retencions, de fins a 14 km, es va produir a l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès en sentit Martorell a causa d’un vehicle avariat que restringia un carril. A l’autopista també hi va haver retencions al peatge de Martorell i al Vendrell en sentit Tarragona, així com entre Montornès del Vallès i el peatge de la Roca i a l’altura de Sant Celoni en sentit Girona. A més, durant tot el dia hi va haver cues de la Jonquera fins la frontera francesa. Al matí també es van registrar cues a la N-340 al Vendrell i a diverses vies de la Costa Brava, com la C-65 a Llagostera, la C-66 a Palafrugell o la C-31 a Torroella de Montgrí. Així mateix, l’incendi d’un autocar va provocar restriccions de circulació i retencions a la GI-682 a Tossa de Mar.
 
A la tarda, un incendi forestal a Artés va provocar el tall de la B-431 en tots dos sentits de la marxa i també restriccions a la C-25 en sentit Girona.
 
Cal destacar també que, des de divendres a la nit i fins dissabte al vespre, la B-10 va estar tallada per obres a l’altura del Morrot en sentit Trinitat i els vehicles eren desviats per la sortida 14.
 
Pel que fa a divendres a la tarda les retencions més rellevants es van produir a l’AP-7 sud, amb diversos trams de retencions: 4 km al Papiol, fins a 13 km a  Sant Sadurní d’Anoia i 8 km a l’altura d’Altafulla.