• Imprimeix

Un operatiu policial antidroga al Raval permet tapiar tres immobles des d'on es traficava amb drogues

Torna
Dijous, 10 d'agost de 2017
 
. Aquest matí, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han tornat a desplegar un dispositiu policial que ha permès desactivar i tapiar tres punts de venda i consum de substàncies estupefaents al barri
 
. Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana mantenen dispositius de seguretat a la zona i tenen obertes investigacions a l’entorn d’alguns punts des d’on s’estaria produint tràfic de substàncies estupefaents
 
 Agents de la Policia de la Generalitat –Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquest matí tres punts de venda i consum de drogues ubicats als carrers Sant Gil i Cardona del barri del Raval del districte de Ciutat Vella.
 
El Grup de Salut Pública de la Unitat d'Investigació de Ciutat Vella, juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, van iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per tal de poder comprovar i recollir el màxim d’indicis per certificar que s’estava cometent tràfic de substàncies estupefaents en aquests punts. La investigació va permetre esbrinar que aquests tres locals s’estaven utilitzant per distribuir i consumir substàncies estupefaents.
 
L’operatiu policial ha permès que els propietaris dels immobles hagin pogut tapiar els accessos per evitar futures ocupacions per part de persones que aprofiten aquests espais per convertir-los en punts de distribució de drogues.
 
La intervenció s’ha iniciat aquest matí i ha comportat la detenció d’una persona de 36 anys i la identificació de 10 persones més. A l’interior dels locals s’ha comprovat que estaven habilitats pel consum i distribució de drogues. S’han  localitzat diferents medicaments que s’utilitzen per barrejar la droga, balances de precisió, cocaïna i 700 euros
 
21 entrades i 17 detinguts des de principis d’any
 
Des de principis d’aquest any, s’han realitzat 21 entrades a domicilis en el barri del Raval i s’han detingut 17 persones. Des del 26 de juliol els dos cossos policials han desmantellat set punts de venda al barri del Raval.
Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana mantenen dispositius de seguretat a la zona i tenen obertes diverses investigacions a l’entorn d’alguns punts des d’on s’estaria produint tràfic de substàncies estupefaents, de manera que no es descarten properes detencions.
 
A partir de les denúncies de veïns i de les informacions que aquests aporten a la policia, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana comproven sempre la veracitat d’aquestes informacions i en cas que es detecti qualsevol indici de tràfic de substàncies estupefaents s’inicia una investigació i es posa en coneixement del jutjat..
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 10 d’agost de 2017

Més informació