• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra detenen al Bages una dona per estafar més de 15.700€ a la senyora que cuidava

Torna
Dimecres, 13 de setembre de 2017
· La detinguda, a banda d’utilitzar diferents targetes de la víctima per treure diners en efectiu, va comprar i donar d’alta dos telèfons mòbils fent-se passar per ella
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria del Bages van detenir el passat 8 de setembre, a Manresa (Bages), una dona de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de la ciutat, com a presumpte autora d’un delicte d’estafa i falsificació documental.
 
Tot va començar al mes de febrer de 2017 quan un ciutadà, en representació d’una senyora de 88 anys, va denunciar una sèrie de reintegraments en els comptes de la víctima que ni ella havia fet ni havia autoritzat.
 
Aquests moviments s’havien fet amb diferents targetes de crèdit de la víctima i estaven distribuïts en dos períodes: un de mitjans de 2015 on mancava més de deu mil tres-cents euros, i un altre de mitjans de 2016 fins a principis del 2017 on mancava més de cinc mil quatre-cents euros.
 
Al mes de maig el representant de la senyora també va denunciar que algú havia contractat serveis de telefonia mòbil i comprat dos terminals fent servir la identitat de la víctima i falsificant la seva signatura.    
 
Agents de la unitat d’investigació del Bages, després de diferents gestions, van concloure que l’autora dels fets era una de les cuidadores de la víctima. Per aquest motiu, el passat 8 de setembre es va detenir una de les cuidadores com a presumpta autora d’un delicte d’estafa i falsificació documental.
 
La detinguda va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Manresa quan sigui citada