• Imprimeix

Dispositiu especial de trànsit amb motiu del 53è Ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada

Torna
Dijous, 05 d'octubre de 2017
 
 
L’esdeveniment automobilístic obligarà a tallar diverses vies i afectarà la mobilitat de diverses comarques de la demarcació de Tarragona
 
 
Un total de 371 efectius dels Mossos d’Esquadra vetllaran per la seguretat durant la celebració de la prova
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) i la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra posen en marxa un dispositiu especial d’ordenació i seguretat del trànsit amb motiu de la celebració del 53è Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada. Enguany, aquesta prova automobilística se celebra des de dijous 5 i fins diumenge 8 d’octubre, i es restringirà la circulació a diverses vies de la demarcació de Tarragona.
 
 
El Ral·li RACC Catalunya – Costa Daurada es desenvoluparà durant el cap de setmana i, per tant, al moviment d’espectadors que s’aproparan a veure el ral·li, s’hi afegiran els desplaçaments habituals d’un dissabte i diumenge.
 
 
El recorregut de les etapes al llarg de divendres, dissabte i diumenge és el següent:
 
 
  • ETAPA 1. Divendres, 6 d’octubre
Trams: Caseres–Bot–Terra Alta. Estaran tancats pel pas de la cursa diversos camins rurals i la carretera TV-7411. A més, també hi haurà afectacions a altres vies d’enllaç entre els trams on es disputa la competició com la C-31B, l’N-420, la TV-7231, la TV-7333,  l’A-7, la C-12 o la C-44 entre d’altres (veure llistat complet a l’Annex).
 
 
  • ETAPA 2. Dissabte, 7 d’octubre
Trams: El Montmell–El Pont d’Armentera-Savallà-Salou. Estaran tancades pel pas de la cursa les carreteres T-201, C-37, TV-2443 i TP-2442. A més, també hi haurà afectacions a altres vies com la C-31B, la C-241d, l’AP-2, la C-14, la T-11, la TP-2002 o la C-51 entre d’altres (veure Annex).
 
 
  • ETAPA 3. Diumenge, 8 d’octubre
Trams: L’Albiol-Riudecanyes-Santa Marina. Estaran tancades les carreteres T-704, T-311 i T-313. També hi haurà afectacions a altres vies, entre d’altres, la T-322, la T-310, l’A-7, la C-44, l’N-420, la T-11 i la C-14. (veure Annex).
 
Convé remarcar que l’esdeveniment esportiu obligarà a tallar diverses carreteres i afectarà la mobilitat (veure ANNEX). Per això, des de l’SCT es demana als conductors que estiguin atents a les restriccions de la circulació que es puguin establir i que se n’informin a través
→de la ràdio,
→el 012,
→la pàgina web del web del Servei Català de Trànsit i el compte de Twitter @transit.
→Els itineraris de les etapes es poden consultar en el web oficial d’aquesta prova automobilística: Ral·li RACC Catalunya -Costa Daurada 2017
 
 
(INFORMACIÓ DEL DISPOSITIU AMPLIADA EN EL DOCUMENT QUE S’ADJUNTA)
 

Més informació