• Imprimeix

Una persona ferida menys greu i vuit lleus en dos incendis urbans d'aquesta nit a Cunit i Cardedeu

Torna
Dijous, 12 d'octubre de 2017
Un ferit menys greu en un incendi d’un local comercial a Cunit
Els Bombers de la Generalitat han rebut a les 1.20 hores de la matinada l’avís d’un incendi en un local comercial al número 62 de l’avinguda de Barcelona a Cunit. S’han traslladat fins al lloc nou vehicles dels Bombers: set camions d’aigua, una autoescala automàtica i un vehicle lleuger de comandament.
 
En arribar, els Bombers han trobat el foc totalment desenvolupat a l’interior d’un basar d’uns 600 metres quadrats on hi havia material divers, que ha cremat totalment.  Els Bombers han treballat tant en l’extinció de l’incendi com en la protecció dels habitatges adjacents, que cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra han desallotjat preventivament. Una cinquantena de persones han estat evacuades, de les quals, algunes han pogut tornar al seu domicili, altres han anat a casa de familiars i dues famílies han estat reallotjades en un hotel.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins al lloc de l’incendi dues ambulàncies i ha atès dues persones afectades. Una d’elles ha estat donada d’alta in situ i una altra ha estat traslladada a l’Hospital Sant Antoni Abat en estat menys greu.
 
Aquest matí els Bombers han inspeccionat els edificis annexes, on han pogut constatar diverses esquerdes. Ara mateix l’incendi ja està controlat, encara hi treballen amb set vehicles remullant la zona, en la qual encara hi ha punts calents a l’interior.
 
 
Vuit persones ferides lleu en un incendi d’habitatge a Cardedeu
A les 2.20 hores els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d’un foc en un habitatge del carrer del Doctor Klein numero 201 de Cardedeu. Els Bombers han activat per aquest servei 7 vehicles: 5 camions, una autoescala automàtica i un vehicle de comandament. 
 
L’incendi, que s’ha originat al tendal d’un habitatge dels baixos, s’ha propagat a l’interior del menjador del pis. Paral·lelament, el foc s’ha propagat també al tendal del pis superior, el primer, i aquest habitatge ha quedat afectat per fum. L’escala de veïns de l’edifici també s’ha vist afectada pel fum. Totes les persones del bloc de pisos han estat evacuades.
 
Els Bombers de la Generalitat han donat el foc per controlat a les 2.45 hores i l’han extingit cap a les quatre de la matinada. Posteriorment han ventilat els espais afectats i han permès als veïns dels altres habitatges que tornessin als seus domicilis.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat fins al lloc dues ambulàncies  i ha traslladat a l’Hospital de Granollers vuit persones afectades lleument  per intoxicació per fum, dues d’elles eren menors.
 
També ha actuat en aquest incendi la Policia Local de Cardedeu.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 12 d’octubre de 2017
11.15 hores