• Imprimeix

Balanç dispositiu policial en el marc de les concentracions del 12 d'octubre

Torna
Dijous, 12 d'octubre de 2017
La Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra ha dut a terme avui al matí un dispositiu de seguretat en el marc de les diverses concentracions que s’han celebrat a Barcelona amb motiu del 12 d’octubre. En general, les mobilitzacions s’han desenvolupat amb normalitat tot i que s’han produït algunes incidències.
 
Pels volts de les 09.30 hores s’ha identificat, de manera preventiva, un grup de 28 persones al carrer Gran de Gràcia i se’ls han trobat punys americans, bengales, passamuntanyes i cadenes que se’ls han intervingut. Els mossos els han aixecat quatre denúncies per tinença d’armes prohibides.
 
Cap a les 12.00 hores s’ha produït un incident davant d’un bar de la plaça de Catalunya. Al voltant d’una vintena de persones de dos grups que formarien part de seguidors radicals d’equips de futbol enfrontats han protagonitzat una baralla al carrer. Els mossos han identificat  25  persones que estarien relacionades amb aquest incident i han obert una investigació.
 
D’altra banda, pel que fa a una manifestació no comunicada que s’havia convocat en contra de la celebració del 12 d’octubre a la plaça Joan Peiró, els Mossos d’Esquadra han impedit que els manifestants arribessin al centre de la ciutat per evitar possibles incidents entre grups antagònics i han reconduït aquesta marxa per diferents carrers fins que l’han aturat al Passeig Colom on finalment ha quedat desconvocada.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona,12 d’octubre de 2017

Més informació