• Imprimeix

Els Bombers de la Generalitat van treballar anit en un incendi a una casa d'Olesa de Montserrat amb un ferit greu i tres de menys greus (Baix Llobregat)

Torna
Dissabte, 02 de desembre de 2017
Els Bombers de la Generalitat van ser alertats, a les 21.30 hores d’ahir a la nit, d’un incendi en un pis de la Plaça Catalunya, número 7, a Olesa de Montserrat.
 
Fins al lloc es van desplaçar 6 dotacions dels Bombers (4 camions, l’autoescala i un vehicle lleuger de comandament) que van comprovar que es tractava d’un immoble de planta baixa i dos pisos, amb un habitatge d’uns 70 m2 per planta. L’incendi, que no va causar danys estructurals, va cremar totalment l’habitació del pis de la segona planta que va quedar totalment afectat pel fum. A les 21.59 hores ja es donava el foc per apagat.
 
Un home de 62 anys va resultar ferit de gravetat amb cremades de 2n grau a la cara i a les mans i va ser evacuat pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), que va desplaçar 4 ambulàncies, a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Un altre home de 64 anys, menys greu, va ser evacuat a l’Hospital de Martorell, i dos policies locals de 45 i 28 anys, van ser va ser evacuats en estat menys greu a l’Hospital Moisès Broggi. Al lloc també es van desplaçar efectius dels Mossos d’Esquadra.
 
Incendi en una casa de Pratdip amb dos intoxicats menys greus (Baix Camp)
A les 20.41 hores els Bombers havien estat alertats d’un incendi a la xemeneia d’una casa de dues plantes al carrer d’Escoles número 19 de Pratdip.
 
Cinc dotacions dels Bombers (tres camions, l’autoescala i un vehicle de comandament) van comprovar que l’incendi afectava la xemeneia, les golfes, de canya, i la teulada. Un cop apagat, van ventilar la segona planta de la casa que va quedar afectada pel fum.
 
Dues persones, un home de 56 anys i una dona de 32, van resultat intoxicats menys greus i van ser evacuats pel SEM, que va desplaçar 3 ambulància, a l’Hospital Sant Joan de Reus.
 
A les 21.22 hores els Bombers atenien un altre servei per un incendi en una casa de Bigues i Riells (Vallès Oriental), al Passatge del Tenor Viñas, número 7.
 
A l’interior de la casa va crema un sofà i la planta superior va quedar totalment afectada pel fum. Hi van treballar dues dotacions dels Bombers.
 
Des de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments volem insistir en els consells de seguretat a la llar de prevenció i actuació en cas d’incendi.