• Imprimeix

El Servei Català de Trànsit informa que el conductor d'un turisme va morir ahir nit en un accident a l'N-340 a Altafulla (Tarragonès)

Torna
Dissabte, 02 de desembre de 2017
DIA: Divendres, 1 de desembre de 2017
HORA D'AVÍS:
23.40h
VIA: N-340 a Altafulla, punt quilomètric 1175,3 (Tarragonès)
El Servei Català de Trànsit informa que ahir a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a l’N-340 al punt quilomètric 1175.3, al terme municipal d’Altafulla (Tarragonès). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23.40 h.
 
Per causes que encara s’estan investigant, dos turismes van topar frontalment amb un camió. Com a conseqüència de l’accident, va morir el conductor d’un dels turismes, es tracta, de D.C.G, de 34 anys i veí de Tarragona. El conductor del segon turisme, va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital de Santa Tecla. Pel que fa al conductor del camió va resultar il·lès.
 
L’N-340 va estar tallada fins les tres de la matinada, però es van poder habilitar desviaments.
 
Arran de la incidència, s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.
 
02 de desembre de 2017
12.30 h