• Imprimeix

Protecció Civil de la Generalitat activa l'Alerta del Pla TRANSCAT per un incendi en un camió que transporta gas natural en un aparcament a Les

Torna
Divendres, 12 de gener de 2018
  • A petició de l’Ajuntament, Protecció Civil de la Generalitat ha activat la sirena d’avís de risc químic i s’ha demanat el confinament preventiu de la població.
 
Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya TRANSCAT per un incendi d’un camió que transporta gas natural i que estava aturat a l’aparcament proper a la N-230 al terme municipal de Les a la Val d’Aran.
 
Bombers de la Generalitat han desplaçat dues dotacions per dur a terme les tasques d’extinció de l’incendi. Bombers informa que a hores d’ara el foc de la cabina està apagat i la cisterna no ha resultat afectada. En aquests moments, només queda flama a la vàlvula encesa per evitar núvol de gas.
 
A petició de l’Ajuntament, Protecció Civil de la Generalitat ha activat la sirena d’avís de risc químic i s’ha demanat el confinament preventiu de la població. L’Ajuntament ha fet evacuar el col·legi de Les i les persones s’han confinat dins el consistori.
 
No consten ferits a conseqüència de l’accident. Al lloc s’hi han desplaçat també efectius de Mossos d’Esquadra.
  
Quant a l’afectació viària, segons el Servei Català de Trànsit, la N-230 en el punt quilomètric 181 a l’altura de Les ha estat tallada en ambdós sentits de la marxa des de les 9.30h. A hores d’ara encara es troba tallada