• Imprimeix

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 4 al 6 de maig

Torna
Diumenge, 06 de maig de 2018
Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d'avui, no hi ha hagut cap víctima mortal en accident de trànsit en zona interurbana
 
El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 4 de maig fins a les 20.00 h d’avui diumenge 6, no s’ha registrat cap sinistre mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han registrat alguns trams de retencions cap a l’àrea metropolitana de Barcelona a les vies següents:
 
·       C-58: fins a 4,5 km a Montcada i Reixac per accedir a la capital catalana i enllaçar amb les Rondes arran d’un accident que ha causat restriccions de trànsit en sentit sud.
·       C-32: fins a 4 km a Sant Boi de Llobregat en sentit nord a causa d’un accident.
·       B-23: 2,5 km a Barcelona per accedir a l’Avinguda Diagonal.
·       A-2: 2 km a Sant Vicenç dels Horts en direcció Barcelona.
·       AP-7: un accident a Mollet del Vallès ha provocat cues d’1 km i el tall d’un carril en sentit sud.
·       B-20/Pota Nord: 0,5 km a Santa Coloma de Gramenet en direcció Nus de la Trinitat.
·       A més, a la Ronda Litoral també s’han registrat aturades entre Gran Via i la Barceloneta en direcció Nus del Llobregat.
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès en sentit Granollers i entre Santa Margarida i els Monjos i Martorell en sentit nord.
 
Durant el matí d’avui diumenge, s’han registrat algunes afectacions viàries, entre les quals destaquen un accident a la C-17 a Montcada i Reixac que ha originat cues d’1 km en sentit sud i les retencions que han afectat la B-10 o Ronda Litoral entre Sant Adrià de Besòs i Poble Nou en direcció Nus del Llobregat. Durant el migdia, s’ha circulat amb pas alternatiu a la C-31 a Sitges arran d’un sinistre que ha provocar aturades de 0,5 km. A més, hi ha hagut retencions d’1 km a la Pota Nord a Santa Coloma de Gramenet per anar cap al Nus de la Trinitat i a la B-10 o Ronda Litoral s’ha circulat amb lentitud entre Sarrià i Vall d’Hebron en direcció Trinitat, com a conseqüència d’un accident que ha obligat a restringir un dels carrils de la calçada.
 
Afectacions de dissabte
 
En general, no hi va haver moltes complicacions viàries, si bé durant el matí es van registrar retencions de fins a 2 km a la C-58 a Sant Quirze del Vallès en sentit sud. A més, també al matí, un accident a l’AP-7 a Vilablareix  va obligar a tallar un carril en sentit sud i va causar cues d’1 km, i un sinistre a la C-31 a Badalona va restringir un carril en direcció Mataró i va provocar retencions d’ 1km. Pel que fa a la tarda, hi va haver aturades de 2 km a l’A-2 a Pallejà en direcció a la capital catalana, i a la Ronda Litoral o B-10 entre Gran Via i el Nus de la Trinitat. També cal assenyalar que a causa d’un sinistre a l’AP-7 al Papiol, es va tallar un carril en direcció Barcelona i es van formar retencions d’1 km.
 
Afectacions de divendres a la tarda
 
Al llarg de la tarda de divendres, es van produir diverses afectacions viàries en aquests trams:
 
  • C-31: es va tallar un carril a l’Hospitalet de Llobregat en direcció Barcelona per un accident amb tres vehicles implicats. S’hi van formar aturades d’uns 2 km.
  • N-340: 5 km de retencions a l’Arboç i 4 km al Vendrell en sentit sud. També hi va haver uns 2 km de cues a Vallirana en ambdós sentits. 
  • AP-7: com a  conseqüència d’un camió avariat, es va restringir un carril a l’altura de Capmany. Retencions de 0,5 km.
  • A-2: també a causa d’un camió avariat, es va tallar un carril al tram de Collbató en direcció Lleida i es van formar aturades d’1,5 km.