• Imprimeix

El conseller Buch inicia, a Cambrils, un seguit de visites a les comissaries dels Mossos d'Esquadra arreu del territori

Torna
Dilluns, 11 de juny de 2018
Fotografia

FotografiaEl conseller Buch inicia, a Cambrils, un seguit de visites a les comissaries dels Mossos d’Esquadra arreu del territori
 
El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat del secretari general d’Interior, Brauli Duart; i el director general de la Policia, Andreu Joan Martínez; ha iniciat, avui a Cambrils, un seguit de visites a les diferents comissaries del cos de Mossos d’Esquadra arreu del territori català.
 
Durant la seva estada a Cambrils, el conseller ha explicat que “l'objectiu que tinc és trepitjar territori. He volgut venir primer a Cambrils sabent l’excel·lència i la resolució que va tenir el cos de Mossos d’Esquadra en el lamentable atemptat”. I ha afegit que “també he volgut començar la primera visita trepitjant territori i escoltant als agents que patrullen cada dia i són els primers que apareixen quan hi ha incidents”.
 
A la reunió també han participat el director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Juan Carlos de la Monja; el cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, el comissari David Boneta; el cap de l’Àrea Bàsica Policial Baix Camp – Priorat, l’inspector Ramon Franquès; el cap de la comissaria de Districte de Cambrils, el sotsinspector Agustí Pàmies; i els comissaris Ferran López i Miquel Esquius.
 
Buch també ha avançat que aquests tarda es reunirà amb els comandaments del cos.

Més informació