• Imprimeix

Incendi forestal a Llançà, estabilitzat

Torna
Dijous, 14 de juny de 2018
Els Bombers de la Generalitat treballen des d’aquesta matinada en l’extinció d’un incendi forestal a Llançà, situat al costat del quilòmetre 18 de la carretera N-260. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 02.19 hores, està estabilitzat.  
 
Durant la nit, s’han activat una vintena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, amb les unitats GRAF, que han realitzat cremes d’eixamplament per tal de frenar l’avenç de l’incendi. Aquest matí, es mantindran unes 10 dotacions terrestres i amb el suport d’un helicòpter.
 
Poc després de les 06.00 hores del matí, els efectius ja han pogut tancar amb línies d’aigua tot el perímetre i estabilitzar l’incendi. I, a hores d’ara, continuen remullant i revisant la zona afectada per tal de poder donar-lo per controlat.
 
Segons dades provisionals, a l’espera d’un perímetre definitiu per part del Cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat unes 6 hectàrees de vegetació forestal.
 
Cal destacar que a causa de l’incendi no hi ha hagut ferits ni ha calgut realitzar desallotjaments, així com tampoc no hi ha hagut afectació a la xarxa viària.