• Imprimeix

El director del Servei Català de Trànsit ha participat al lliurament de premis de la 11a edició del concurs "Joves i Mobilitat" organitzada pel RACC

Torna
Dijous, 14 de juny de 2018
El director del Servei Català de Trànsit ha participat al lliurament de premis de la 11a edició del concurs

El director del Servei Català de Trànsit ha participat al lliurament de premis de la 11a edició del concurs

 
El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Juli Gendrau, ha participat a l’acte de lliurament dels premis de l’11a edició del concurs “Joves i Mobilitat” que organitza el RACC.
 
L’edició d’aquest any ha comptat amb 1.698 participants, tots estudiants d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà procedents de 68 escoles i instituts de tota Catalunya. Els participants s’han distribuït en 611 grups i han entregat 772 treballs. D’aquests treballs, 244 són articles d’opinió, 326 anuncis gràfics i 202 vídeo relats.
 
Gendrau ha estat l’encarregat d’entregar els premis al millor anunci gràfic i al millor vídeo relat. Els guanyadors del millor anunci gràfic han estat els estudiants del grup PICSA de 1r de Batxillerat de l’Institut La Garrotxa (Olot) amb l’anunci: “NO ÉS NOMÉS LA TEVA VIDA”. D’altra banda, el premi al millor vídeo relat ha estat pels alumnes del grup Siroki de 1r de Batxillerat de l’Institut Antoni Torroja (Cervera).
 
El president del RACC, Josep Mateu, ha destacat que enguany s’ha volgut reforçar la participació als centres educatius de les demarcacions de Lleida, Girona i Tarragona. En onze anys de trajectòria, el concurs “Joves i Mobilitat” ha acumulat al voltant de 15.000 participants, els quals han presentat més de 10.000 treballs.