• Imprimeix

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi d'indústria a Esparreguera (Baix Llobregat)

Torna
Diumenge, 08 de juliol de 2018
A les 15:57 hores d’aquesta tarda els Bombers de la Generalitat hem rebut l’avís d’un incendi en una nau industrial del carrer del Càntir d’Esparreguera, al polígon industrial del Sud.
 
A l’arribada dels Bombers, el foc estava totalment desenvolupat i afectava la totalitat de l’edifici, que s’ha esfondrat completament. A la nau hi havia ubicada una empresa dedicada al reciclatge de matalassos, on no hi havia persones treballant. No consta cap persona ferida.
 
Ara mateix 18 dotacions dels Bombers, 4 vehicles lleugers i 14 camions, treballen per evitar la propagació de l’incendi a les naus del voltant, que es troben entre el carrer Càntir i el Camí Ral. Paral·lelament, fan tasques de vigilància de la zona forestal més propera a la indústria que crema. El foc també ha afectat una zona arbrada però s’ha pogut estabilitzar ràpidament.
 
Dues dotacions de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) han col·laborat en la vigilància de la zona boscosa i ja s’han retirat. També s’han desplaçat fins el lloc de l’incendi una ambulància preventiva del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local del municipi.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 8 de juliol de 2018
17:20 hores