• Imprimeix

Conseller Buch: "Tinc un company de viatge amb qui haig de conviure cada dia"

Torna
Dilluns, 09 de juliol de 2018
  • El conseller Buch participa en la 25ena edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple
El Conseller Miquel Buch acompanyat d'altres líders polítics

El Conseller Miquel Buch acompanyat d'altres líders polítics

El conseller d’Interior, Miquel Buch, va participar ahir diumenge a la 25 edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Una campanya organitzada per la Fundació per l’Esclerosi Múltiple per donar suport a la gent que pateix aquesta malaltia.  
 
La campanya es va dur a terme a més de 600 piscines de tot Catalunya i enguany dedicarà els fons a l’Esclerosi infantil. Actualment a Catalunya hi ha 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia.
 
Tinc un company de viatge amb qui haig de conviure cada dia. A vegades és desagradable però ens entenem. Avui que fa 25 anys del Mulla’t animo a qui tingui la malaltia a que lluiti per superar-la i que no permeti que sigui una barrera per assolir els seus somnis” va manifestar el titular d’interior, qui ja fa uns anys va anunciar que patia Esclerosis Múltiple.
 
Buch també va agrair la gran tasca que està duent a terme la Fundació per l’Esclerosi Múltiple que “ajuda a superar la malaltia, sobretot en el primer moment que la diagnostiquen” Per això, va assegurar que entre tots hem de treballar perquè  a recerca que permeti curar-la algun dia.
 
El conseller d’Interior va fer la capbussada solidària a la platja de la Barceloneta, acompanyat del president del Govern català, Quim Torra, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani;  de l’expresident Artur Mas, i del vicepresident del Parlament, Josep Costa, entre altres autoritats.
 
La  capbussada de Barcelona va comptat amb la col·laboració del Centre Nàutic Atletic-Barceloneta.