• Imprimeix

El departament d'Interior signa un conveni de cooperació policial amb l'Ajuntament d'Almacelles

Torna
Dilluns, 10 de setembre de 2018
  • L’acord fa possible un sistema de seguretat de caràcter global entre el departament i el consistori en matèria de seguretat pública i policia
 
El conseller d’Interior, Miquel Buch, va signar el passat dissabte un conveni de col·laboració en matèria de seguretat pública i policia amb l’alcalde d’Almacelles, Josep Ibarz.
 
El document posa de manifest que el departament d’Interior i el consistori faran efectiva la màxima cooperació i coordinació en matèria de seguretat pública i policia. L’objectiu d’ambdues institucions és assolir un sistema de seguretat de caràcter global, que integri la diversitat de funcions dels cossos policials tant de la Generalitat com de la corporació local.
 
Amb la signatura del conveni el Departament i l’Ajuntament volen estructurar les funcions que els cossos policials dependents de les dues administracions realitzen al terme municipal d’Almacelles, d’acord amb els principis del sistema de seguretat i per contribuir  a la vertebració del territori i a la cohesió social.
 
L’acord estableix les bases, delimita els serveis i fixa els aspectes operatius per fer efectiva la cooperació.
 
A l’acte també hi van assistir el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i la directora dels serveis territorials d’Interior a Lleida, Montserrat Meseguer.