• Imprimeix

Controlat l'incendi d'aquesta matinada en una nau industrial de Lleida

Torna
Diumenge, 07 d'octubre de 2018
Els Bombers de la Generalitat treballen, des d’aquesta matinada, en l’extinció d’un incendi en una indústria de paqueteria i embalatge situada al polígon industrial del Segre de Lleida (carrer Josep Segura Farré, parcel.la 711). L’incendi s’ha donat per controlat a dos quarts d’onze del matí.
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 01.27 hores, ha afectat totalment la nau de 2.500 m2. Ha cremat maquinària i una gran quantitat de material de cartró, fustes i embalatge de l’interior i n’ha col·lapsat la coberta. Els Bombers han fet extinció directe de la nau, que es trobava amb l’incendi totalment desenvolupat, i han fet estratègia defensiva a les naus properes, evitant així que resultessin afectades.
 
En l’extinció, han estat treballant 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat. A hores d’ara, dues dotacions continuen remullant la zona i revisant per tal d’assegurar que no fumegi res.
 
Cal destacar que a causa d’aquest incendi no hi ha hagut persones ferides.
 
Al lloc també s’han desplaçat efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 7 d’octubre de 2018
10.45 hores