• Imprimeix

Protecció Civil desactiva l'Alerta del Pla INUNCAT per la millora en les condicions meteorològiques i perquè no queden incidències rellevants

Torna
Dissabte, 20 d'octubre de 2018
  • Protecció Civil manté el Pla INUNCAT en fase de Prealerta fins a la normalització de la situació de rius, rieres i barrancs
  • Hores d’ara només queda una via tallada, concretament la C-12 a Tortosa per esfondraments en el paviment
Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l’Alerta del Pla d’emergències per inundacions INUNCAT davant de la millora de les condicions meteorològiques i perquè hores d’ara no queden incidències importants. El Pla INUNCAT queda en situació de Prealerta per fer seguiment fins que els rius, rieres i barrancs més afectats per les pluges de les darreres 24 hores hagin normalitzat els seus cabals.
 
En aquests moments i derivat de les inundacions només queda una via tallada, concretament la C-12 entre els punts quilomètric 9 i 9,5 al terme municipal de Tortosa, on les pluges han provocat esfondraments en el paviment.
 
Tot i que s’ha desactivat el Pla INUNCAT, Protecció Civil demana extremar les precaucions a l’entorn de rius i rieres i no travessar cap punt que encara estigui inundat.