• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra denuncien un conductor per circular a 171 km/h i sense permís de conduir a Sant Fruitós del Bages

Torna
Dissabte, 27 d'octubre de 2018
· A més el vehicle no tenia l’assegurança obligatòria ni havia passat la ITV
 
 
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van denunciar penalment el dia 25 d’octubre un home de 25 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), per un delicte contra la seguretat vial, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.
 
Els fets van succeir el mateix dia 25, durant un control de velocitat que s'havia muntat a la carretera C-25, a l’altura del punt quilomètric 137.5, dins el terme municipal de Sant Fruitós del Bages.
 
Pels volts de la una del mig dia, els agents van detectar un turisme circulant a 171km/h, quan la velocitat màxima permesa de la via és de 120 km/h.
 
Els agents van aturar al conductor i van constatar que no tenia permís de conduir. Tampoc disposava de l’assegurança obligatòria ni tenia la inspecció tècnica del vehicle en vigor.
 
Per aquest motiu, el van denunciar penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat vial, per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. I el van denunciar administrativament per l’excés de velocitat, per no tenir l’assegurança i per no haver passat la inspecció tècnica.
 
 
Àrea de Comunicació
Manresa, 26 d’octubre de 2018
 

Més informació