• Imprimeix

El parc de bombers voluntaris de Sarral celebra 30 anys

Torna
Dissabte, 27 d'octubre de 2018
Aquest matí, els Bombers de Sarral han celebrat els 30 anys de la creació del parc de bombers voluntaris. El conseller d’Interior, Miquel Buch, acompanyat per director general dels Bombers de la Generalitat, Manel Pardo, i del cap de la regió d’emergències de Tarragona, Albert Ventosa, han assistit a la jornada.
 
Els Bombers de Sarral per celebrar-ho, i com a reconeixement a la dedicació i treball de tots els que n'han format part al llarg dels 30 anys, han organitzat diferents activitats. Han arrancat a les 10.00 hores del matí amb una jornada de portes obertes on es podia visitar, entre altres coses, una exposició de fotos dels seus 30 anys d'història, amb imatges de la inauguració del parc i de serveis realitzats. L'ha acompanyat un esmorzar popular.

A partir de les 11.30 hores, a la plaça del Mercat, on hi ha hagut la carpa d'emergències dels Bombers, s’han fet activitats per a la mainada. També s’hi ha pogut veure una bomba rural pesant, una unitat de punt de trànsit, un furgó de salvament i una autoescala dels Bombers. Al mateix lloc, els Bombers han fet una demostració de com treballen en accidents de trànsit amb persones atrapades mitjançant un exercici d'excarceració.

A partir del migdia, una cercavila amb capgrossos i grallers ha recorregut el poble, hi han participat els Capgrossos i Grallers de Sarral juntament amb dos capgrossos bombers. La cloenda de la jornada s'ha celebrat amb un dinar a la sala recreativa de Sarral on han acudit unes 180 persones.
 
El parc de Sarral compta, actualment, amb una plantilla de 14 bombers voluntaris i disposa d’una flota mòbil de 2 dotacions.
 
Cerdanyola del Vallès, 27 d’octubre del 2918
12.55 hores