• Imprimeix

Nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris, que ha tractat temes d'interès per al col·lectiu

Torna
Dijous, 29 de novembre de 2018
 
Aquesta tarda s’ha celebrat una nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris, l’òrgan col·legiat d’assessorament i consulta adscrit a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), durant la qual s’han tractat diversos temes d’interès per al col·lectiu.
 
El Conseller d’Interior, Miquel Buch, ha presidit la reunió i n’ha donat la benvinguda als assistents. La reunió ha comptat amb l’assistència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, Manel Pardo, així com d’altres representants de la Direcció General i comandaments dels Bombers de la Generalitat. En representació dels bombers voluntaris, hi han assistit els membres de cadascuna de les Regions d’Emergències escollits democràticament.
 
La constitució de grups de treball per a l’estudi de les bases d’una nova convocatòria de Bombers Voluntaris, d’una banda, i per acordar una regulació sobre el percentatge d’activitat mínim per al manteniment de la condició de bomber voluntari, de l’altra, han estat alguns dels temes tractats en el decurs de  la reunió. També s’ha presentat, per part de la Subdirecció General Operativa dels Bombers de la Generalitat, el projecte 2025.
 
 
 
Barcelona, 29 de novembre de 2018