• Imprimeix

L'ISPC col.labora en el Gran Recapte d'Aliments organitzat per l'Ajuntament de Mollet

Torna
Divendres, 30 de novembre de 2018
L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) ha col.laborat enguany amb el Gran Recapte d’Aliments que ha organitzat l’ajuntament de Mollet els dies 30 de novembre i 1 de desembre.
 
Degut a necessitats d´espai, aquest any, l´ajuntament de Mollet ha demanat la col·laboració de l´Institut de Seguretat Pública de Catalunya per tal que puguin cedir un espai durant uns dies per poder emmagatzemar les banyeres que es recullin i que posteriorment entregaran a Càritas.
 
El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. La campanya la desenvolupen simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.
 
Aquest matí s’ha presentat públicament la campanya d’aquest any i a l’acte han assistit, entre d’altres, l’intendent Emili Martinez, cap de l’àrea d’instructors de l’ISPC,  el sotsinspector Manel Jovani, sots cap de l’area d’instructors, i la inspectora en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Mollet, Silvia Catà.