• Imprimeix

Acreditació de personal tècnic per elaborar plans d'autoprotecció (PAU) i modificació de dades del personal tècnic

11059 - Acreditació de personal tècnic per elaborar plans d'autoprotecció (PAU) i modificació de dades del personal tècnic Departament d'Interior interior

Determinades activitats i centres estan obligats legalment a disposar de plans d’autoprotecció per tal de prevenir i controlar possibles situacions de risc per causes internes o externes.

Les persones competents per elaborar i signar aquests plans d’autoprotecció han d’obtenir prèviament una acreditació de la Generalitat.

Llegiu-ne més

IMPORTANT: El formulari de sol·licitud i l’annex obligatori han canviat a partir del dia 8 de febrer de 2017. Si teniu en el vostre PC formularis o annexos obligatoris anteriors a aquesta datano us serviran per fer la tramitació. Cal que us descarregueu el nou formulari i l'annex obligatori abans d'emplenar-los, que trobareu en el Pas 1. Sol·licitar l'acreditacio i fer el pagament.

  • A les persones físiques que vulguin desenvolupar o desenvolupin la seva activitat com a personal tècnic competent per elaborar plans d’autoprotecció.
  • A les persones jurídiques, empreses o administracions públiques que vulguin acreditar personal al seu càrrec com a personal tècnic competent per elaborar plans d’autoprotecció.

 

Data actualització 17.04.2018